Seminarium 2018

Takie rzeczy dzieją się tylko w Mary Kay! Kobiety o różnych temperamentach, z różnych krajów, o różnych oczekiwaniach spotkały się w jednym miejscu i wspólnie gratulowały sobie tego, że swoją ciężką pracą, z uniesioną głową, mogą poczuć, że są wyjątkowe.

Warszawa, 14 września 2018

Można powiedzieć, "ale to już było..."

14-15 września 2018 - dwa dni, podczas których Konsultantki Mary Kay z Polski, Litwy, Łotwy i Estonii spotkały się w jednym miejscu by wspólnie cieszyć się ze swoich sukcesów. W Mary Kay doceniamy zaangażowanie jakim wykazują się Konsultantki, by osiągnąć wyznaczone cele. Każda z nich ma swój sposób na to by przekroczyć kolejne bariery, które kiedyś wydawały się nie do pokonania.

W ciągu roku uczestniczą w wielu wyzwaniach, programach i szkoleniach organizowanych przez Firmę. Dzielnie przyjmują każde "nie" i zamieniają je w nowy cel do spełnienia. My doskonale wiemy, że praca Konsultantki Kosmetycznej nie jest łatwa, muszą zmagać się z trudami codziennego życia, z różnymi zachowaniami i oczekiwaniami ze strony klientów i wiecie co? Jesteśmy z nich dumni! Kiedy dzwonią do biura, kiedy pojawiają się na wydarzeniach, które organizujemy często słyszymy "dziękuję za wczorajszą pomoc", "pięknie wyglądasz", "jak Ty się rozwijasz w tej Firmie" - wierzymy, że razem tworzymy silny zespół, który zmienia podejście kobiet do samych siebie na całym świecie.

Kobiety dołączając do Mary Kay prezentują różne postawy, niekiedy są bardzo nieśmiałe, nie wierzą w swoje umiejętności, co więcej nie przyjmują nawet do wiadomości, że mogą osiągnąć wiele. Oczywiście są też takie, które od razu wiedzą czego chcą i idą prosto do celu. Co dzieję się, gdy te dwie grupy się spotkają? Zdecydowanie możemy powiedzieć, że CUDA! :) Wielokrotnie oglądaliśmy niezwykły rozwój naszych Konsultantek zarówno wewnętrzny jaki i zewnętrzny!

Pracownicy Mary Kay Polska & Litwa przygotowują się do tego wydarzenia przez kilka miesięcy, aby w należyty sposób podziękować wszystkim Konsultantkom, za codzienną pracę. Te dwa dni są zwieńczeniem całego roku, jest nam niezwykle miło, że możemy być wtedy wszyscy razem! W tym roku na Seminarium spekatakularnie rozpoczęliśmy sprzedaż naszej wyjatkowej nowości - Cudownego Zestawu Age Minimize 3D™ TimeWise®! Czerwony przycisk uruchamiający sprzedaż wcisnął nasz gość specjalny - Prezydent Mary Kay na Europę, Tara Eustace.

Seminarium Mary Kay 2018

W oczekiwaniu na kolejne Seminarium, życzymy wielu sukcesów i wytrwałości w dążeniu do wyznaczonych celów. To nasze Konsultantki pokazują nam, że niemożliwe nie istnieje!

Dziękujemy!
Zespół Mary Kay Polska & Litwa