Polski Dzień Sprzedaży Bezpośredniej, 17 października 2017

„Mój Czas. Mój Biznes.” to hasło tegorocznego Polskiego Dnia Sprzedaży Bezpośredniej, który odbędzie się 17 października, tym razem za pośrednictwem wirtualnej rzeczywistości. To świetna okazja do merytorycznej debaty, jaką zamierza zorganizować dziennik Rzeczpospolita!

Warszawa, 14 października 2017

Przedsiębiorczość i niezależność tak w dwóch słowach opisalibyśmy sprzedaż bezpośrednią. Firma Mary Kay, jako członek Polskiego Stowarzyszenia Sprzedaży Bezpośredniej (PSSB), stoi na straży wolności i samodzielności jaką charakteryzuje się ta branża. Przypominamy, że już we wtorek, 17 października, obchodzimy Polski Dzień Sprzedaży Bezpośredniej. To dla nas wyjątkowy dzień, tym bardziej, że Przewodniczącą Zarządu PSSB jest Dyrektor Generalna Mary Kay Polska Ewa Kudlińska-Pyrz! :)

W tym roku zaplanowano celebracje tego ważnego dnia za pośrednictwem wirtualnej rzeczywistości! Jest to ukłon w stronę tych, którzy cenią sobie niezależność, innowacyjność oraz wolność a także czas. Jako hasło przewodnie obchodów wybrano: „Mój czas. Mój biznes.”. A na merytoryczna debatę, dotyczącą sprzedaży bezpośredniej oraz jej roli w gospodarce, zaprasza Rzeczpospolita! WEJDŹ

Szczegółowe informacje znajdziecie na stronie PSSB - www.pssb.pl