Dołącz do kobiet, które mówią „TAK, MOGĘ”!

Mary Kay to coś więcej niż fantastyczne produkty. To niezwykłe doświadczenie! A jaka będzie historia Twojego "Mogę..."?

Warszawa, 10 lipca 2017

Mówi się, że jeśli kochasz to, co robisz, to nigdy nie będziesz musiała pracować. Pomyśl tylko, co by było, gdybyś nie tylko prowadziła swój biznes, ale także mogła łączyć go z rzeczami, na których tak bardzo Ci w życiu zależy - takimi jak spędzanie czasu z rodziną, podróże, zakupy czy rozwijanie swoich pasji. TERAZ MOŻESZ, z pomocą Mary Kay!

Zanim przejdziemy dalej, zburzymy trochę mitów dotyczących sprzedaży. Myślisz sobie, że nie jesteś typem sprzedawcy? Jesteś zdania, że tylko osoby niezwykle towarzyskie poradzą sobie w tej roli? Niekoniecznie. Prawda jest taka, że nie każdy dobry sprzedawca jest zawsze duszą towarzystwa. Odmienne osobowości mają także różnorodne talenty.

Dzięki możliwościom, jakie daje Ci Mary Kay, sama decydujesz, jak wygląda Twój rozkład dnia i godziny pracy. To od Ciebie zależy, co właśnie chcesz robić.

Poznaj historie kobiet, które odniosły sukces! Kliknij tutaj.
Firma możliwości

MARY KAY

FIRMA I ZAŁOŻYCIELKA

Niewiele firm może poszczycić się bogatym dziedzictwem, jakie należy do Mary Kay. Ta wyjątkowa historia sukcesu rozpoczęła się niemal 50 lat temu, kiedy to Mary Kay Ash założyła firmę Mary Kay Cosmetics.

Dowiedz się wiecej

ODPOWIEDZIALNOŚĆ SPOŁECZNA

Złota zasada przyświeca Mary Kay od zawsze: Traktuj innych tak, jak sama chciałabyś być traktowana. Zgodnie z tym podejmujemy wiele działań społecznych w trosce o dobro innych.